0
(kr. 0) Vis kurv

Brugte campingvogne

  • Sortering:
  • Pris
  • Årgang
  • Mærke

Brugte campingvogne til salg

Hvis du overvejer at købe en campingvogn, men ikke ønsker at investere i en splinterny campingvogn, kan du med fordel købe en brugt model. Her hos Ikast Camping og Fritid har vi et bredt udvalg af brugte campingvogne, som indebærer forskellige modeller fra blandt andet ADRIA og LMC. En brugt campingvogn er en fantastisk mulighed for at udforske campinglivets mange goder uden at bruge alt for mange penge på en vogn.

Køb og salg af brugte campingvogne i Ikast

På vores adresse i Ikast nær Herning og Silkeborg forhandler vi brugte vogne, der spænder bredt i forhold til årgang, model og udstyr. Fælles for alle vores brugte campingvogn er, at når vi har købt campingvognen, istandsætter vi denne – så den fremstår i god stand. Derudover kan vi også tilbyde at stå for salget af brugte campingvogn, hvor vi sælger campingvognen videre for private kunder. Er du interesseret i kommisionssalg, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 97 15 54 94 eller pr. mail til mail@ikastcamping.dk.

Brugte campingvogne giver dig en solid campingvogn til en billigere pris

En brugt campingvogn er en oplagt mulighed for især unge, der gerne vil afprøve camping. Vores udvalg indebærer som sagt mange modeller og mærker, hvor mange af dem er helt ideelle til og en god investering for unge mennesker eller børnefamilier. Alle de brugte campingvogne vi modtager, kommer et smut forbi vores dygtige mekanikere på værkstedet, så vognen ved salget er fuldstændig klar til at ramme de danske landeveje.     

Har du spørgsmål eller lignende, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at give dig den rådgivning, du har brug for i forbindelse med dit køb.

kr. ,-
,-
Årgang:
Totalvægt:
Pris:
,-
Førpris:
(kr. ,-)
Årgang:
Egenvægt:
kg
Totalvægt:
kg