0
(kr. 0) Vis kurv

Alle fortelte

  • Sortering:
  • Pris
  • Årgang
  • Mærke

Erfaren og kvalitetsbevidst forhandler af campingfortelte i Ikast

Hos Ikast Camping og Fritid kan vi tilbyde et stort og kvalitetssikret udvalg af campingtelte af det danske mærke Isabella, som er et mærke, der står for kvalitet og fleksibilitet. Vores fortelte fås nemlig i mange afskygninger, så der med garanti er et fortelt, som passer til dig og dine behov. Vi forhandler både fortelte separat, hvis du trænger til at udskifte det, du allerede har – ellers tilbyder vi fortelte ved køb af campingvogne, hvor du dermed får en pakke med alt, du skal bruge til camping. Det er vigtigt at investere i et solidt fortelt, da det oftest er her, du bruger en hel del timer i løbet af campingferien. 

Vores brede udvalg af fortelte sikrer noget til enhver

Udvalget indebærer campingfortelte i forskellige størrelser, så der med garanti er et fortelt, der passer til din campingvogn. Derudover tilbyder vi både fastligger fortelte, rejsefortelte og helårsfortelte, så forteltet passer til dit behov. Derudover har vi et udvalg af luftfortelte, hvor der ikke er nogen bærende stænger til at holde forteltet oppe. Derimod er dette innovative fortelt holdt oppe af luftkanaler, og derved får du mere plads, fordi du ikke skal have plads til opbevaring af stængerne.

Køb dit fortelt hos os

På vores adresse i Ikast finder du vores udvalg af fortelte, hvor vi står klar til at rådgive dig til at finde et optimalt fortelt. Vi har mange års erfaring inden for campingbranchen, derfor kan vores personale tilbyde kompetent og professionel vejledning i købsfasen. Vi er som sagt beliggende i Ikast, men vi har ofte kunder fra Silkeborg, Herning og andre omkringliggende byer. Vi glæder os til at byde dig inden for hos Ikast Camping og Fritid.

kr. ,-
,-
Årgang:
A-mål (cm):
Pris:
,-
Førpris:
(kr. ,-)
Årgang:
Egenvægt:
kg
Totalvægt:
kg