0
(kr. 0) Vis kurv

Campingfortelte af høj dansk kvalitet

Hos Ikast Camping forhandler vi foruden campingvogne og campingudstyr også campingfortelte. Forteltene er fra det danske kvalitetsmærke Isabella i Vejle, der er de bedst solgte fortelte i Danmark. Populariteten skyldes et innovativt design med blik for detaljen og en funktionalitet i top. Som noget nyt tilbyder vi luftfortelte fra Isabella, hvor det er luftkanaler og ikke stænger, der holder teltet.

Prisma Seed

Prisma Seed

Vi forhandler ISABELLA fortelte

- se alle modeller på www.isabella.net/dk. Ring til os og få et godt tilbud på tlf. 97155494.

 

 

Prisma Seed

Prisma Seed

Fleksibelt standtelt med mange indretningsmuligheder

Med 4 meter i dybden, er Prisma det hidtil største fortelt i Isabellas sortiment siden 70'erne. Prismas fleksibilitet, den store slidstyrke og det kraftige stel gør Prisma til det ultimative fastliggertelt. Fronten kan flyttes frem og tilbage. Dermed skabes et opholdsrum med en overdækket terrasse. 


De store vinduespartier sikrer, at Prisma er et lyst og indbydende fortelt, der inviterer til mange gode timer. For at sikre størst mulig stabilitet leveres Prisma udelukkende med MegaFrame stel. Ønsker du at bruge Prisma som helårstelt kan ekstra stænger tilkøbes for at sikre ekstra god stabilitet i ydersæsonerne.

 

 

COSY CORNER

COSY CORNER

Har du brug for læ eller bare en god afskærmining foran indgangsdøren, hvor du kan sidde og nyde stemningen på campingpladsen, er Cosy Corner den perfekte løsning. Dybde ca. 150 cm. Oplys venligst forteltes A-mål ved bestilling.

 

 

Isabella Capri North

Isabella Capri North

Let rejsetelt – ideel til rejsecampisten.

Capri North er det ideelle valg for rejsecampisten. Det er hurtigt at stille op, og det lette acryl-materiale gør Capri North let at transportere og sikrer samtidig god åndbarhed.

 

 

ISABELLAFLOOR

ISABELLAFLOOR

 

 

ISABELLA WINTER

ISABELLA WINTER

WINTER. Vintertelt i særklasse. Kraftig materiale, en speciel taghældning for minimal sneophobning samt ekstra bred, udvendig lækant, et stærkt stålstel, felksibel pløkning og vinduesfolie, som kan tåle ekstreme frostgrader. Modellen er af rengøringsvenligt polyester/pvc-matriale og har dør i begge gavle samt udluftning med lynlåslukke. Vinterteltet kan bruges som vinterudestue eller et kombineret opbevaringsrum og forgang.

 

 

ECLIPSE FRONTSOLSEJL

ECLIPSE FRONTSOLSEJL

Eclipse er ikke kun egnet som frontsolsejl på Isabellas forteltsmodeller, men kan også anvendes som lej rejsesolsejl direkte på campingvogn. Med fokus på brugervenlighed. Monteres solsejlet på forteltets udhængsstænger med det nye F-link og forbindes med et klik. Eclipse kan også moteres direkte på campingvognen, dog uden brug af F-link. For ekstra læ kan en side tilkøbes som ekstraudstyr. Den passer både i venstre og højre side af frontsolsejlet, men kan dog ikk anvendes, når Eclipse monteres direkte på campingvognen.

 

 

Isabella Penta Flint

Isabella Penta Flint

Penta Flint

Penta har alt, hvad du måtte ønske i et standtelt– en dybde på 3,50 m uden ­generende midterstang og en form, så hele pladsen udnyttes. Materialet er Isacryl, der til­lader forteltet at ånde. Myggenetvinduer i begge gavle og de mange åbningsmuligheder, giver et optimalt inde­klima. Det sandfarvede tag giver et blødt og varmt lys i forteltet, og kombinationen af lysbånd i taget og store vinduespartier med klar folie, gør Penta til et lyst og venligt fortelt at opholde sig i. Den stærke stangkonstruktion og den femkantede facon, betyder stabilitet til en lang sæson på campingpladsen. 

 

 

Commodore North

Commodore North

Commodore North / Dawn

Commodore er en fusion af klassisk Isabella-design og nutidigt materialebrug. Dybden på 3 meter og muligheden for valg mellem tre steltyper har store fordele, specielt for dig, der veksler mellem stand- og rejsecamping, og nyder at have god plads i forteltet. Store panel-opdelte panoramavinduer gør Commodore til et venligt opholdsrum med et unikt lysindfald.

Der er god mulighed for at bevare et godt indeklima i forteltet, idet Commodore -­modellen har myggenetvindue med folieklap i begge gavle, samt en integreret topudluftning i midten af fronten.

Leveres standard med: Gardinsæt Collage Sand (Dawn), Cube Creme (North). Verandastang, understykke, hjulafdækning, FixOn, Typhoon stormopspænding, telttaske, stang- og pløkpose inkl. pløkoptager. 

 

 

Ambassador Dawn

Ambassador Dawn

Ambassador Dawn

Med mere end 30 år på markedet forpligter navnet ”Ambassador” som værende det ultimative rejsetelt, der er ukompliceret at stille op og med begrænset vægt, en dybde på 2,50 meter og alle ønskelige åbningsmuligheder.

 

DE BEDSTE CAMPINGFORTELTE I DANMARK


Hos Ikast Camping forhandler vi foruden campingvogne og campingudstyr også campingfortelte. Forteltene er fra det danske kvalitetsmærke Isabella i Vejle, der er de bedst solgte fortelte i Danmark. Populariteten skyldes et innovativt design med blik for detaljen og en funktionalitet i top. Som noget nyt tilbyder vi luftfortelte, hvor det er luftkanaler og ikke stænger, der holder teltet. Fortelte til ethvert behov Hvad enten det er til stand- eller rejsecamping og uanset sæsonen, finder du de bedste Isabella-fortelte hos os. Med afsæt i mange års erfaring inden for campingbranchen hjælper vi dig med at vælge hvilket fortelt, der egner sig bedst til dine behov – og passer bedst til din campingvogn. Forteltene fås i forskellige størrelser, farver og designs og kan således opfylde ethvert behov. Har du brug for udstyr til din campingvogn, forhandler vi borde, stole og service, herunder kopper, gryder, potter og pander. Vi sælger både fortelte og udstyr separat eller som led i en pakke med campingvogn. På vores værksted tilbyder vi professionel service og reparation af din campingvogn. Vi er skadecenter for Tryg Forsikring. Ring i dag Har du spørgsmål til vores udvalg af fortelte, er du altid velkommen til at kontakte os på 97 15 54 94. I vores butik i Ikast tæt ved Herning og Silkeborg sælger vi alt inden for campingvogne og campingudstyr.